Over ons

Orthopedisch instrumentmakerij Guido Schoenen is sinds 1984 in Vaals gevestigd. Wij vervaardigen en leveren alle soorten prothesen, orthesen, korsetten, steunzolen en Therapeutisch elastische kousen. Alle op maat gemaakte hulpmiddelen worden in onze eigen werkplaats ontwikkeld en vervaardigd. Bij het maken van afspraken zijn we flexibel ingesteld; vaak kunt u al snel bij ons terecht.

We zijn met een team van gecertificeerde medewerkers en werken samen aan de meest uiteenlopende oplossingen om vooruitgang te bieden aan uw bewegingsvrijheid. Ons team bestaat uit deskundige en ervaren medewerkers. Door scholingen is de kennis binnen ons team hoog.

Kwaliteit

Om de hoge kwaliteit te waarborgen, zijn we aangesloten bij het overkoepelend netwerk Bewegingsvisie. Met onze netwerkpartners geven we invulling aan een persoonlijke aanpak, het toepassen van moderne technieken en de selectie van optimale hulpmiddelen.

Ons Team

Tijdens uw afspraken bij ons bedrijf ontmoet u verschillende medewerkers. We stellen de teamleden waarmee u mogelijk direct contact heeft graag aan u voor.

Guido

Guido

Als eigenaar van dit mooie bedrijf ben ik werkzaam in de gehele organisatie. Ik draai diverse spreekuren op verschillende locaties en regel veel administratieve en organisatorische zaken. Door mijn interesse in techniek ben ik ook graag in de werkplaats aanwezig om uw hulpmiddel van a tot z te vervaardigen. Door mijn gedegen opleiding en ruime ervaring in de orthopedie (in het bijzonder kinderorthopedie) en met alle technische mogelijkheden voorhanden, streef ik altijd naar het maximaal haalbare.

Stefan

Stefan

Sinds de oprichting van dit bedrijf werk ik voornamelijk als gediplomeerd bandagist in de werkplaats. Hier verzorg ik de afwerking van vele hulpmiddelen waarbij ik gebruik maak van verschillende hoogwaardige materialen. Tevens houd ik mij zowel binnenshuis als op verschillende locaties bezig met het aanmeten van Therapeutisch elastische kousen. Hierbij probeer ik al mijn kennis en ervaring te gebruiken om een zo goed mogelijk hulpmiddel te leveren.

Manon

Manon

Ik ben in het bijzonder geïnteresseerd in de kinderorthopedie. Door mijn leuke interactie met kinderen probeer ik om een vertrouwde contactpersoon te zijn voor zowel kinderen als hun ouders. Binnen dit vakgebied draai ik verschillende spreekuren door heel Zuid-Limburg. Ook verschillende werkzaamheden in de werkplaats neem ik graag aan. Ik heb de specialistische kennis tijdens mijn opleiding tot Orthopedisch Technoloog opgedaan. Met mijn frisse blik en enthousiasme verzorg ik graag uw hulpmiddel.

Jérôme

Jérôme

Sinds mijn opleiding tot allround orthopedisch instrumentmaker ben ik hoofdzakelijk werkzaam in de werkplaats. Met oog voor detail maak ik gipsmodellen die de basis voor een goed hulpmiddel vormen. Ook houd ik mij bezig met prothesen en complexere orthesen die ik met veel precisie vervaardig. In de paskamer kunt u mij tegenkomen voor het maatnemen van onze maatwerk steunzolen en diverse reparaties evenals maatname, passingen of afleveringen.

Ilona

Ilona

Als gediplomeerd medisch secretaresse maak ik onder andere de afspraken voor de spreekuren, zowel binnens- als buitenshuis. Ook houd ik mij bezig met diverse administratieve taken. U kunt mij achter de balie in Vaals tegenkomen of ik sta u telefonisch te woord. Ik laat u zich graag welkom voelen binnen ons bedrijf en er staat al snel een vers kopje koffie voor u klaar.

Stagiaires

Stagiaires

Als erkend leerbedrijf lopen regelmatig studenten stage bij ons. Hierdoor kan het voorkomen dat een stagiaire aanwezig is tijdens het aanmeten, passen, de aflevering of een controle van uw hulpmiddel. Wij hopen op uw begrip hiervoor. Wanneer u deze aanwezigheid niet op prijs stelt, kunt u dit bij het maken van de afspraak aangeven.